Потпредседници

AND_8719

Јована Марковић

потпредседник 

руководилац Сектора за студентски стандард и наставу

AND_8709 - Copy

Александар Павловић

потпредседник

руководилац Сектора за науку

AND_8725

Јасмин Милетић

потпредседник

руководилац Сектора за спорт

IMG-f93272959afd969a258404bdbceeea67-V

Миљана Крстић

потпредседник

руководилац Сектора за међународну сарадњу